Det er med stor glæde at Innovation4sport kan meddele, at vi har indgået et samarbejde med Coerver Coaching, som bliver vores executive partner i forhold til vores forretningsområde: Spiller og trænerudvikling.

Lars P. Nielsen siger. ”Vi har fået en aftale med nogle af de bedste indenfor uddannelse af teknisk dygtige fodboldspillere og trænere” Samtidig har de en kæmpe passion for fodbold og hele deres filosofi og tilgang til det at træne børn passer godt til os.

Ansvarlig for Coerver Coaching i Danmark Hans Hansen fortæller. ”Vi har længe været interesseret i at finde en partner, som kunne være med til at udbrede vores fillosofi og træningsmetode og forhåbentlig derigennem være med til at udvikle og løfte dansk børnefodbold. Derfor ser vi spændende muligheder i samarbejdet med innovation4sport, der med deres kæmpe netværk kan være en løftestang for Coervers Coaching i hele Danmark. Samtidig er vi stolte af at de har valgt Coerver Coaching som partner og vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet.

Coerver Coaching:

Hovedmålet med Coerver® Coaching træningsmetoder er at:

  • Udvikle tekniske og kreative spillere med gode færdigheder og selvtillid
  • Lære god sportsånd og det at respektere andre
  • Værdsætte det at vinde men ikke på bekostning af andre
  • Tilbyde en tryg og lærerig oplevelse af høj standard

For yderligere information kontakt:

Lars P. Nielsen: 6048 30 28 – Founder af Innovation4sport

Hans Hansen:     2347 72 66 –  Direktør – Coerver Coaching Denmark