Det er med stor glæde at Innovation4sport kan meddele at vi har indgået et samarbejde med Human Factories, som bliver vores partner i forhold til vores forretningsområde: Sponsorudvikling.

John Pagaard udtaler ” jeg er glad for samarbejdet, det giver mig mulighed for at kunne udbrede vores fælles tanker om, at hjælpe foreninger om nye indtægtskilder med et helt specielt koncept indenfor netværk.” Vi føler at tiden er inde til et nyt netværk, hvor man får konkrete ledelsesværktøj med hjælp. I første omgang er det Ledership Basic, som er en del af vores netværkspakke. På sigt vil vi naturligvis udvikle tilbuddet.

Lars P. Nielsen er enig. ”Tænk at foreningerne kan få mulighed for, at skabe et netværk, hvor de får ekstern hjælp til det fagligt og samtidig får de mulighed for at udvikle deres sponsorer med et nyt koncept”. Det eneste de i princippet skal er at skaffe 12-14 deltagende til netværket.

Tanken bag:

Vi vil skabe et erhvervsnetværk, der har breddeidrætten som omdrejningspunkt. Målet er at skabe et stærkt ”fletværk” af erhvervsledere, baseret på nyttig læring samt lokal forankring og engagement.

Vi ønsker at indgå samarbejder med breddeidrætten, om at etablere uddannelse og netværk i fællesskab.

Ved at indgå et samarbejde, vil det desuden medføre et betydeligt dynamisk sponsorat for foreningen.

Får yderligere informationer kontakt:

Lars P. Nielsen: 6048 30 28 – Founder af Innovation4sport
John Pagaard: 2090 49 70 – Direktør – Human Factories ApS