Målgruppe: Offentlige/private skoler og idrætsforeninger.

Opgaven

Fælleshåbs skolen og Gauerslund IF, 7080 Børkop ønskede at tilføre et ekstra tilbud til deres elever/medlemmer i form af et valgfag, der skulle tilføre den enkle elev kompetencer som underviser/træner.

Løsningen

Innovation4sport har realiseret ønsket om et specifikt produkt, der tilsikrer skolen/foreningen et valgfag der opfylder deres vision om høj faglighed og kvalitet ved et minimalt forbrug af egne ressourcer.

Et samarbejde imellem skole, forening og ekstern specialist er nu en realitet.

Skolen er glade for at de nu opfylder egne og skoleforligets ønske om et fag der udbydes til gavn for eleven, der ønsker en option, hvor lige dele teoretisk og praktisk indhold, skaber en dybere viden om rollen som underviser/træner.

Foreningen glæder sig over et tilbud, der fastholder deres medlemmer i og omkring deres sport, ydermere er der herigennem åbnet en kanal til rekruttering af unge trænere/hjælpetrænere, der efter afsluttet valgfag er påklædte til at indgå i et eksisterende team af rutinerede trænere, hvor eleven/træneren bidrager til at hæve fagligheden, idet han/hun nu besidder træner færdigheder fra undervisningen.

Denne case er tilpasset skolens og foreningens ønsker til omfang, målgruppe og faglighed. Aftalen andrager 17 undervisningsdage.

Rammer

Undervisningslokale, idrætsfaciliteter der modsvarer samarbejdspartneres ønsker til fokusområde.